De Firma Vankeirsbilck: wat we doen!

Het bedrijf Vankeirsbilck is opgestart door Rik Vankeirsbilck. Startend als tuinaanlegger merkte hij het delicate van het kweken van de Taxus Baccata. Vastberaden is hij gestart met een eigen kwekerij in Taxus en Buxus!

Om bereikbaar te zijn voor tuinaanleggers en groothandelaars werd gezocht naar een gepaste locatie in West-Vlaanderen. Die is uiteindelijk gevonden langs de weg Ruddervoorde - Beernem. Een goede bereikbaarheid voor vrachtwagens vanaf de omliggende snelwegen is hiervan het grootste voordeel.

Vandaag bezit de Taxus- en Buxuskwekerij ongeveer 35 Ha waardoor het constant over een grote voorraad planten beschikt. Voor een dringende bestelling kunnen we een snelle levering garanderen. Dit van maandag tot en met vrijdag van zonsopgang tot zonsondergang. Kortom, bereikbaarheid is onze troef!

Door zich te specialiseren in enkele plantensoorten is de kwekerij Vankeirsbilck als het ware een expert geworden in het kweken van de Taxus en de Buxus. Daarom mogen we met trots vermelden dat we de sterkste in de streek zijn binnen ons vakgebied!

 

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
20 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.